• Șos Vizirului, Km 10+500 DN21, Brăila
  • office@chimagri.ro

KORVETTO 5 L

Erbicid postemergent destinat utilizării primăvara la toate tipurile de rapiță pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate.
Korvetto™ este în principal absorbit prin frunzele buruienilor țintă și este rapid translocat prin sistemul vascular, până la punctele de creștere ale buruienilor unde se acumulează. În doar câteva ore, până la câteva zile de la aplicare, simptomele vizuale apar și continuă să se dezvolte ducând la moartea buruienilor sensibile în câteva săptămâni. Eficacitatea maximă a produsului poate fi remarcată la aproximativ 4 săptămâni după aplicare. Perioada optimă de combatere a buruienilor este atunci când acestea sunt în stadiul de creștere activă.
Korvetto™ poate fi utilizat la temperaturi cuprinse între 8 – 25°C, în condiții de umiditate sau secetă. În condiții de secetă severă poate să apară o ușoară reducere a eficacității erbicidului asupra buruienilor.
Erbicidul Korvetto™ se aplică primăvara, de la începutul alungirii tulpinilor (rozetă) a culturii de rapiță (BBCH-30) până când mugurii florali sunt prezenți dar sunt încă acoperiți de frunze (BBCH-50).

Producator: Corteva Agriscience
Compozitie: 120 g/l clopiralid + 5 g/l halauxifen-metil (ArylexTM active)
Cultura: Porumb, Cereale, Rapiță
Doza recomandată: 1 l/ha
ATENȚIE: Nu se aplică toamna!!!

Contactează reprezentantul din zona ta