Despre noi

Chimagri este unul dintre pionierii pietei de agribusiness, este o companie cu capital integral privat, infiintata in anul 2000 de domnul Irinel Plosca. Principalul obiect de activitate al societatii este comertul cu produse chimice (ingrasaminte chimice, produse pentru protectia plantelor) si seminte certificate (floarea-soarelui, porumb, orz, grau, soia, rapita, lucerna, sorg, mazare), precum si producerea si procesarea semintelor certificate de cereale paioase, porumb si plante oleaginoase. Ca si obiect secundar de activitate amintim comertul cu cereale (orz, orzoaica, grau), porumb si plante oleaginoase (floarea-soarelui, rapita, soia). Transportul de marfuri (inclusiv marfuri periculoase) este un obiect auxiliar de activitate al societatii, in acest sens avand 22 autospecializate autorizate ADR.

Aflata intr-o dezvoltare continua, compania identifica punctele cheie din agribusiness si ofera fermierilor programe complete de protectie si hranire a plantelor, incepand de la pregatirea terenului pentru semanat si pana la recoltat. Calitatea managementului, a produselor si serviciilor oferite de Chimagri fermierilor este garantata de prestigiul producatorilor de produse pentru protectia plantelor, ingrasaminte chimice si seminte cu care Chimagri colaboreaza, precum si de echipa de specialisti angajati ai societatii.

Cu un model de business unic, puternic integrat, Chimagri sustine eficienta intregului proces agricol, oferind o gama completa de servicii si solutii tehnologice, create pentru a raspunde nevoilor reale ale clientilor sai si pentru a creste performanta lor.

Obiectivul strategic al Chimagri este asigurarea unei infrastructuri tehnologice, comerciale si operationale care sa asigure fermierilor din Romania alternative de dezvoltare eficienta, competitiva si durabila.

In acest an Chimagri implineste 18 ani de existenta in agribusiness, de evolutie continua si sustinere a unei agriculturi moderne si performante prin solutiile complete si profesionale pe care le ofera.

 Chimagri in cifre:

In primul an de functionare, Chimagri a reusit sa obtina, cu doar un singur angajat, o cifra de afaceri de peste 6.900.000 lei. In prezent, cu peste 70 de angajati, cifra de afaceri realizata de Chimagri este de peste 180.000.000 lei, avand un portofoliu de clienti de peste 2.000 de fermieri. Echipa de vanzari Chimagri este formata din 20 de reprezentanti comerciali, impartiti strategic in 3 regiuni distincte: Braila, Dobrogea, Moldova.

 Strategie Chimagri:

Suntem alaturi de fermierii nostri, prin:

  • Diversificarea surselor de aprovizionare pentru inputuri: eficientizarea costurilor de productie si cresterea productivitatii fermierilor;
  • Diversificarea destinatiilor si solutiilor de valorificare a productiei: surse sigure de desfacere a productiei si maximizarea veniturilor fermierilor;
  • Servicii si produse de calitate, personal specializat, volum constant de livrare si respectarea standardelor de securitate si siguranta.

Credem in misiunea pe care ne-am asumat-o!

Chimagri este garantul recoltelor dumneavoastra!

× Important
Sună reprezentantul din zona ta şi confirmă disponibilitatea voucherului pentru seminţele de rapiţă şi păioase.