• Șos Vizirului, Km 10+500 DN21, Brăila
  • office@chimagri.ro

Despre noi

Povestea noastră

Suntem unul dintre pionierii pieței de agribusiness din România

Chimagri este o companie cu capital integral privat, înființată în anul 2000 de către domnul Irinel Plosca.
Urmărim prin activitatea noastră să oferim fermierilor soluții eficiente încă de la pregătirea terenului pentru semănat și până la valorificarea producțiilor.
Principalul obiect de activitate al societății este comerțul cu produse chimice (îngrășăminte chimice, produse pentru protecția plantelor) și semințe certificate (floarea-soarelui, porumb, orz, grâu, soia, rapiță, lucernă, sorg, mazăre), precum și producerea și procesarea semințelor certificate de cereale păioase, porumb și plante oleaginoase.
Obiectul secundar de activitate este comerțul cu cereale (orz, orzoaică, grâu), porumb și plante oleaginoase (floarea-soarelui, rapiță, soia).
Transportul de mărfuri (inclusiv mărfuri periculoase) este obiectul auxiliar de activitate al societății, în acest sens având 22 de autospecializate autorizate ADR.
În acest an Chimagri împlineste 23 de ani de existență în agribusiness, de evoluție continuă și susținere a unei agriculturi moderne și performante prin soluțiile complete și profesionale pe care le oferă.

Misiune

Oferim fermierilor români soluții complete pentru o dezvoltare eficientă, competitivă și durabilă

Cu un model de business unic, puternic integrat, Chimagri susține eficiența întregului proces agricol, oferind o gamă completă de servicii și soluții tehnologice, create pentru a răspunde nevoilor reale ale clienților săi și pentru a crește performanța în fermele acestora.
Obiectivul nostru strategic este asigurarea unei infrastructuri tehnologice, comerciale și operaționale care să ofere fermierilor din România alternative de dezvoltare eficientă, competitivă și durabilă.
Aflată într-o continuă dezvoltare, compania noastră identifică punctele cheie din agribusiness și oferă fermierilor programe complete de protecție și hrănire a plantelor, începând de la pregătirea terenului pentru semănat și până la recoltat.
Calitatea managementului, a produselor și serviciilor oferite fermierilor este garantată deopotrivă de prestigiul producătorilor cu care colaborăm cât și de echipa de specialiști angajați ai societății. Echipa noastră de vânzări este formată din ingineri agronomi care oferă suport tehnic în legătură cu orice problemă apărută în culturile clienților noștri.

De ce Chimagri?

Suntem alături de fermierii noștri prin:

Diversificarea surselor de aprovizionare pentru inputuri: eficientizarea costurilor de producție și creșterea productivității fermierilor.
Diversificarea destinațiilor și soluțiilor de valorificare a producției: surse sigure de desfacere a producției și maximizarea veniturilor fermierilor.
Servicii și produse de calitate, personal specializat, volum constant de livrare și respectarea standardelor de securitate și siguranță.

Calitatea produselor este garantată de partenerii noștri

Echipă

Echipă dinamică și promptă, întotdeauna pregătită să îți ofere suport

Chimagri în cifre