• Șos Vizirului, Km 10+500 DN21, Brăila
  • office@chimagri.ro

Faster 10 CE

Insecticid piretroid de sinteză nesistemic, cu acțiune de contact și prin ingestie. Insecticid pe bază de cipermetrin (100 g/L).
Faster 10 CE la doze foarte mici acționează rapid asupra sistemului nervos central și periferic al insectelor, având un spectru larg de acțiune, în mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere și altele. Are o bună actiune reziduală pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hrănirii insectelor fitofage.
MODUL DE APLICARE:
Faster 10 CE este un insecticid care se aplică la avertizarea tratamentelor, cu mijloace de stropit terestre (în păduri putându-se folosi mijloace avio numai în conditiile reglementate), în volume normale de apă, în funcție de cultura tratată, cu echipamente corespunzătoare și în condiții de calm atmosferic, pentru evitarea deplasării la distanță a aerosolilor formați, care pot produce efecte toxice asupra albinelor și pestilor. După golire, ambalajul se clătește de 3 ori cu apă (câte 250 ml apă/clătire), care se adaugă în rezervorul cu soluția pregătită pentru stropit.
Cultura: grâu, porumb, soia , lucernă, rapiță, măr, prun, legume.
Substanța activă: cipermetrina 100 g/l.
Producător: Nufarm România.
Doză: 0,1-0,3 l/ha.

Contactează reprezentantul din zona ta