• Șos Vizirului, Km 10+500 DN21, Brăila
  • office@chimagri.ro

Chimagri va începe să livreze gratuit un produs pe bază de biocide pentru dezinfectarea fermelor!

Unul din pionierii agribusiness-ului românesc, compania Chimagri, fondată în anul 2000 de către Irinel Plosca, a început o campanie de sprijin a fermierilor români pentru a trece cu bine de criza COVID-19. Obiectivul strategic al companiei Chimagri este de a oferi fermierilor și procesatorilor români o infrastructură tehnlogică, comercială și oprețională care să devină o reală alternativă de agribusiness eficientă, competitivă și sustenabilă.

Începând cu săptămâna viitoare, reprezentanții Chimagri vor începe să livreze gratis clienților un produs pe bază de biocide ce este fabricat în România de unul dintre cei mai buni cercetători în domeniu. Produsul va putea fi folosit pentru la dezinfecția fermelor (zona de birouri și de depozitare a utilajelor). Inițiativa vine în continuarea strategiei Chimagri de a identifica punctele-cheie în agricultură, unde să se intervină cu soluții-cheie, care să facă diferența, pentru consolidarea lanțului alimentar fermier-procesator-consumator.

Clienții Chimagri au primit deja un mesaj din partea conducerii companiei: “În contextul actual de raspandire a pandemiei COVID-19 noi, CHIMAGRI, vă informăm că vom continua sa ne desfășurăm activitatea comercială în siguranță. Cu grijă și prudență față de Clienții, Partenerii și Angajații noștri, continuăm sub același motto: Garantul Recoltelor Dumneavoastră”.